La creu de maig de la falla Sant Valerià rep la visita de l’AECC

La creu de maig de la falla Sant Valerià rep la visita de l’AECC

La comissió va guanyar el primer premi de manualitats organitzat per la falla Cronista i el 8 de maig se celebrava el Dia Mundial del Càncer d’Ovaris

La falla hi ha guanyat el primer premi de Creus de maig en la modalitat de treballs manuals i ha rebut la visita de les membres de la Junta Local de l’Associació Espanyola Contra el Càncer.

La composició simula un gran llaç per donar visibilitat al càncer d’ovaris, que se celebrava precisament el 8 de maig. La presidenta de l’associació local contra el càncer, Amparo Almerich, ha volgut donar les gràcies a la comissió pel detall i per fer visible la lluita que lideren cada dia centenars de persones, familiars i sanitaris.Amb l’eslògan «Lluita fort» la comissió ha volgut donar suport i ales a la resta de pacients d’esta malaltia i sobre la base els llaços de tots els tipus de càncer completen l’escena.

Finalment, unes ales donaven el missatge de superació. La creu ha fet extensiu l’homenatge a l’Associació Espanyola contra el càncer i la seua junta local per la tasca que fan en la recaptació de diners per a invertir en investigació.El pròxim esdeveniment solidari de l’associació serà un sopar amb rifa que organitzen el pròxim 3 de juny al saló El Balcó del Vedat, una cita anual de la societat civil torrentina que congrega a mig miler de torrentins.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *