La Conselleria d’Educació, Universitats i Ocupació convoca les subvencions destinades a la promoció de l’ús del valencià en els llibres de Falles de 2024

La Conselleria d’Educació, Universitats i Ocupació convoca les subvencions destinades a la promoció de l’ús del valencià en els llibres de Falles de 2024

La Conselleria d’Educació, Universitats i Ocupació ha publicat l’extracte de la Resolució de 29 de desembre de 2023, del conseller d’Educació, Universitats i Ocupació, per la qual es convoquen les subvencions destinades a la promoció de l’ús del valencià en l’àmbit festiu: llibres de Falles i lli-bres de Magdalena, per a l’any 2024.

Les comissions de festes de les Falles i les festes de la Magdalena, durant l’any 2024 que estiguen legalment constituïdes, inscrites en el registre corresponent de l’administració, que complisquen els preceptes i requisits establits en l’Ordre 90/2016, que aprova les bases reguladores d’esta resolució.Segon.

Les ajudes van dirigides a subvencionar l’edició en valencià dels llibres de les festes de les Falles i llibres de les festes de la Magdalena en què participa l’entitat sol·licitant. L’import global màxim que podrà assignar-se en concepte de subvenció per a esta convocatòria serà de 180.000 euros.

En la modalitat de Llibres de les Falles es convoquen 115 subvencions per a llibres de les Falles, amb una dotació total de 133.000 euros, distribuïts de la manera següent:

1. Llibres de les Falles de les comissions falleres de les poblacions de la Comunitat Valenciana, excepte les comissions falleres de la ciutat de València. Es convoquen 80 subvencions amb una dotació total de 85.000 euros.

2. Llibres de les Falles de les comissions falleres de la ciutat de València. Les comissions de falles de la ciutat de València no podran participar en la modalitat anterior. Es convoquen 35 subvencions amb una dotació total de 48.000 euros.

El termini de presentació de sol·licituds per a Llibres de Falles s’iniciarà l’endemà de la publicació d’esta resolució en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana i finalitzarà el 12 de febrer de 2024. El termini de presentació dels llibrets editats s’iniciarà l’endemà de la publicació d’esta resolució en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana i finalitzarà el 12 de febrer de 2024.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *