La Federació d’Associacions Ciutadanes de Torrent i Comarca convoca un concurs per a dissenyar un nou logotip destinat a ser la imatge de l’entitat

La Federació d’Associacions Ciutadanes de Torrent i Comarca convoca un concurs per a dissenyar un nou logotip destinat a ser la imatge de l’entitat

La Federació d’Associacions Ciutadanes de Torrent i Comarca convoca un concurs per a dissenyar un nou logotip destinat a ser la imatge de l’entitat.
La participació és lliure i oberta i les propostes podran fer-se de manera individual o en grup, i cada participant podrà presentar totes les propostes que vulga.
El termini per a presentar les propostes és des del dia 26 d’octubre fins al 4 de desembre, tots dos inclosos.
Les propostes s’enviaran en forma digital al correu de la FAC: fachortasud@gmail.com i en la seu de la Federació, els dimecres al Carrer l’Horta, 4 de 18:00 a 20:00 h. en pendrive i físic.
S’indicarà ‘Concurs Logotip FAC’.
El jurat estarà format per Vicent Ortiz, prestigiós pintor i escultor torrentí que ha aconseguit nombrosos premis i reconeixements al llarg de tot l’Estat Espanyol; José María Fernández, dissenyador gràfic i Dori Climent, llicenciada en Belles Arts per la UPV.
Al guanyador se li atorgarà un premi consistent en 300 € i placa.
Els interessats podem sol·licitar les bases d’este Concurs al correu de la FAC: fachortasud@gmail.com

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *