Torrent ret homenatge a la Mare de Déu dels Desemparats en el Trasllat

Torrent ret homenatge a la Mare de Déu dels Desemparats en el Trasllat

La ciutat de Torrent ha viscut ahir un dels actes més emotius i que més passions desperta entre els torrentins i torrentines: el tradicional Trasllat de la Mare de Déu. Este acte faller ha estat organitzat des de 1970 per la comissió de la Falla Cotxera, els fallers de la qual reten un especial homenatge a la Geperudeta y ho fan amb versos, poemes i flors, tots dedicats amb estima a la Mare de Déu dels Desamparats, patrona d’esta festivitat.

El recorregut ha començat des del barri La Cotxera, on la comissió ha tret al carrer la imatge de la Mare de Déu perquè els festers l’acompanyen pels carrers de la ciutat fins arribar a la parròquia de l’Assumpció.

Les falleres majors de la ciutat, Sandra Peris i Alícia Pallardó, les seues corts d’honor i la resta de comissions de la ciutat han participat en este acte fent entrega a la Mare de Déu d’un ram de flors.

Enguany serà el 5 de setembre, quan acabaran estes Falles 2021 tan atípiques,  el dia que la imatge de la Mare de Déu tornarà a la seua llar, després d’haver rebut l’homenatge i l’admiració del món faller.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *